trääänat.

hej hej. förlåt att jag inte har bloggat eller något, men har behövt råplugga de senaste dagarna för jag har kommit på kvällen innan att vi har läxor.. 
men imorgon är det fredag, ÄNTLIGEN. eftersom vi har håltimma imorgon vid lunch så ska jag ner och äta på stan med några mysiga tjejer. jätte kul!

jag kom för ungefär 2 timmar sen hem från gymmet, och hade redan tänkt att jag skulle ha plattat mitt hår vid det här laget. men jag var för lat så jag låg i sängen och tittade på ett nytt avsnitt av pretty little liars. så det blir att platta håret nu. inte alls taggad, men jag har lockigt hår, bara att lära sig leva med det. 

har inte hunnit fota någon dag så har inga bilder tyvärr.. så ni får någon gammal bild jag lyckades skrapa fram.
 

bad day

jobbig dag. trött på tråkiga ämnen och sånt som gör en trött, och trött leder till att folk tror man är ledsen. haha. men vart en lite konstig dag. det verkade som många va lite ledsna idag, det var ju en regnig dag, kanske det som gjorde det. 
 
men dagen blev bättre med underbara vänner man alltid kan lita på och berätta allt för. kärlek till er. 
och så blev det en timma på gymmet för att släppa ut alla känslor och känna det goa känslan när man har tränat.

oufit

detta är dagens outfit. nya tröjan från chelsea och svarta dr.denim jeans.
inlägget är inställt för just nu är jag på faits rea som började ikväll. mina föräldrar är även i stockholm så jag sover hos emmsis ikväll, myyys.
 

älskade bästa vän

vill bara tillägna ett inlägg till min underbara bästa kompis som finns där i vått och torrt. har gått igenom det mesta mig dig, vi har gått igenom allt möjligt och klarat allt, tillsammans. inget kan skilja oss åt. jag älskar dig min fina, korta, snygga, roliga och helt underbara emmsi♥ ni får två helt underbart vackra bilder på henne!
 

fynd i göteborg.

jätte nöjd med dagen! kom hem med tre tröjor, alla från chelsea. haha. men det va tröjor som jag hade tittat på förrut men haft samma beslutsångest som jag ALLTID har, men bestämde mig nu för att köpa dem. 
tog n´lite snabba outfit bilder på dem så ni skulle se hur de ser ut! (så ni vet, den bilden på rosa tröjan, på baksidan, tog jag super snabbt och märkte efteråt att den såg väldigt konstig ut, haha!) 
 

lets go!

snart drar jag! sitter och redigerar lite outfitbilder jag tog för 5 minuter sedan. åh! är så glad för mitt nya objektiv och fjärrutlösare!! nu när jag har en fjärrutlösare kan jag ta outfit bilder utan att någon knäpper dem åt mig, innan när jag satte på timer, så blev de alltid suddiga. ska se om jag hinner uppdatera i gbg, annars kommer det inlägg när jag kommer hem!
 
 

gbg

imorgon, då blir det göteborg! skit kul! vi skippade bion och ska bara shoppa och äta lunch. vet en sak jag vill ha men får se hur mycket jag kommer hem med! haha. 
men jag tänkte snart lägga mig och titta på någon mysig film att somna till, vill ju inte va vaken förlänge eftersom vi ska åka vid elva. man ska ju komma upp imon ;). 

ha en mysig fredag och helg! ska försöka uppdatera mycket, kanske kommer dagens outfit imon!


krulletott

hejhej! dålig bloggning, men plugg och kompisar har gått före. imorgon är det fredag, finaly!! så skönt med fredagar och få lite helg. helgen kommer bestå av kompisar, och lördagen spenderas i göteborg med två goa tjejer, det blir bio, lunch och shopping! kan ju inte bli bättre! 

imorgon är jag även krulltott för en dag. nej då menar jag inte mitt vanliga krulliga hår, det trivs jag inte i så det har jag inte till skolan. men min syster, så snäll som hon är, så har hon ägnat kvällen åt att våga mitt hår! så imorgon är det vågigt! kul att prova något nytt :). 

ha en bra torsdagskväll och njut att helgen snart är här! puss.

2013

ni som undrar vad den "2013" burken är för något (som va med på "on my desk" inlägget) så är det en burk som jag har fixat lite snabbt och där i lägger man roliga, fina, minnesvärda stunder från 2013 som man kan titta på i slutet av året. jätte mysigt! 

zuuuumbaa

hej hej. dryg tisdag, alltid så, tyvärr. ingen sovmorgon och slutar sent. 
idag har jag iallafall varit hurtig och ätit nyttig frukost, tränat zumba, smoothie med protein och nyttig kvällsmat. känns bra nu efteråt! (lite skryt, hahaha.) 

imorgon blir det plugg och sedan drar vi iväg till ikea och ska titta på lite saker, är ju precis klar med mitt rum så kommer nog inte hitta något, men kanske någon småsak. 

har inte så mycket bilder eftersom alla som jag har på mobilen är med vänner när vi är oseriösa. haha. så ni får en mysig insperations bild. 

on my desk.

nu när maten håller på att lagas så hade jag lite lust att fota igen, gjorde det nyss med emma och clara, mest oseriösa bilder. så denna gången blev det på mitt skrivbord. tänkte att jag nu snart ska ta över hela mitt rum, då kanske det blir en video istället, får se vad jag väljer. nu återgår jag till pluggandet. mår inte så jätte bra, känner mig febrig, förkyld, kall (men är varm) och får inte i huvudet av för mycket ljud. ska lägga mig tidigare idag och se om jag mår bättre imorgon.
 

monday

idag är det måndag. ett rätt bra dag faktikst. börjar ju halv 10 och slutar 20 i 2, chill.
dagen har och går fortfarande ut på plugg, har matte, engelska, franska, no och so. TRÅKIGT.
jag ska även börja med lite mål som jag har varje vecka, det ska vara 5 mål, och i slutet av veckan skriver jag hur målen gick. 
 
  • göra klart läxorna i god tid.
  • få bra med sömn, (inte lägga mig så sent)
  • äta nyttigt
  • inte äta godis under hela veckan (ingen dag) 
  • fota mycket bilder.

Abberåsen



ny header

nu kommer det ett till inlägg, haha. men tänkte bara säga att nu har jag fixat klart med designen. gjorde den rätt simpel och inte mycket små detaljer. men kände för något nytt eftersom jag hade haft den andra sedan oktober 2012? så detta blev årets första nya design! enjoy!

redigerar.

sitter och redigerar lite bilder från gårdagen i abberåsen. jag och emma hängde med clara och hennes familj ut och åkte spark och fotade. det var kallt men väldigt fint väder igår så vi passade på! 
ni som undrar, nej jag är inte tillbaka på riktigt, men nästan! kommer lite inlägg då och då, när man orkar, har tid eller har insperation. har nyss fått ett nytt objektiv och fjärrutlösare så är verkligen på fothumör! 
ni får kika in då och då så kommer det väl ett inlägg :). jag vill inte ha för meningslösa inlägg så skriver om jag har något att skriva. puss

bloggen i botten.

hej allihopa. tyvärr är bloggningen inte alls bra, vilket ni märker. jag har inte tid att blogga. så tyvärr kommer det va tomt här ett tag. får se när eller om jag kommer tillbaka. ni får en stor bildbomb för jag vill va lite extra snäll, haha nej men här är lite bilder från det ni missat. 
 

lördag!

nu drar sig lovet mot sitt slut.
haft ett underbart lov och träffat många nya underbara vänner!
idag var jag en snabbis på stan med min syster, sedan vidare till jutaboden, där fick hittade jag en tröja och sedan kom Kajsa och vi va ett tag. Mysigt! Sedan dess har jag suttit och photoshopat och fixat ny header till både mig och min kompis. 
bild 1, min nya tröja från hunkydory som jag hittade på Jolina rean.
bild 2, mina nya mys skor från shepherd
bild 3 & 4, nya tröjan från jutaboden.

 

 

 


Jolina rean

Hej allihopa! Godmorgon för er som inte är som mig som också gick upp väldigt tidigt för att gå på Jolina rean. Gick upp 4, var i stan 5, öppnade 6, va inne till 7, gick till viskan vid halv 8 och är påväg hem nu.
Är jätte trött men lycklig för jag gjorde ett fynd iallafall! Ni får se bild så fort jag hinner. Nu ska hem och sova! Sedan ska jag vara med Emma och Clara och byta julklappar och sova över. Emma har varit i Karibien i 2 veckor så inte hunnit byta än.
Puss!



RSS 2.0