instagram

suttit i bilen i 30 min nu, påväg till stockholm, fick sluta en timma tidigare än alla andra i klassen, gött!
Stannar här tills söndag!
Sociala personer kikar mig på : carolinaalcenius !

för er som inte visste sp har jag även instagram! där uppdaterar jag ungefär varje dag. fritt fram att följa :).


Hej igen

Oj då, hade nästan glömt av att jag hade en blogg! Haha.
Men jag ska nu försöka börja blogga igen. Vi får se hur det går, hinner inte alltid nu med alla läxor i början av skolan.
Känner inte att jag orkar berätta detalj för detalj om hur varje dag har varit.
Men jag ska faktiskt lägga ut lite bilder och berätta lite genom bilderna!
Så ni får veta lite iallafall :).
Just nu är jag iallafall med mina två tjejor! Vi har ätit mysig middag och och efterrätt, dock ska det snart hem :(.
Imorgon är det fredag! Gött! Ska även till stockholm imorgon! Skit nice!
Vi ska på konsert och shoppa!

C ya!

sverige mot azerbdijan med godingarna

började med franska som b-språk

alvisen fyllde 13 ♥

dag på almenäs med alla 7:or och sedan disco för 7:or

sovmorgon till 12.35, frukost/lunch på viskan med godingarna ♥

hjärtat fyllde år, det firade jag och emma med sätta på henne en jacka över huvudet så hon inte såg något och ta henne och bowla!♥

skolfoto med älsklingen ♥

 

 

 

 


Bergdalens IK

Igår så såg jag att jag hade fått en kommentar, där stog det frågor omjag spelade fotboll, vilken klubb, och vilken åldersklass. Så jag tänkte att jag kunde svara! Jag går i Bergdalens IK F14.
Jag började där när jag gick i nollan och var 6 eller 7 år.

Igår hade vi träning! Första träningen för min del iallafall.
Dem körde ju inte hårt, men det blev ju rätt så tufft när man bara har haft en match innan. Det känns annorlunda att sätta på sig fotbollsskor!


First day in school!

Första dagen i skolan idag!
Rätt okej, vi började 9 och slutade 11.
2 timmar varav av 20 av dem var rast, resten var bara prat om hur högstadiet är, om uppehållsrummet (det är där man kan spela pingis, biljard, cafeteria mm så högstadiet kan vara i) skåpen och lite mer.
så vi har nu fått våra skåp, och vilka vi ska vara med, vi har fått våra scheman och allt annat. Så nu börjar det på riktigt! Och jag har ju fått största lyckan att jag fick dela skåp med min bästis Emma! ♥ ♥
Vi har även rätt så bra schema, 2 sovmorgornar, senaste dagen är 15.10 och en håltimma som är i 1 & en hav timma.

Idag efter skolan var jag med två godingar Emma F och Clara ! Super duper mysigt!! Vi slutade ju 11 så man kan ju säga att vi var hela dagen :)!

Inte mycket mer att skriva.. Jag vet att jag ite har bloggar på några dagar, men jag har seriöst haft fullt upp!
Igår spelade jag förresten match! Vi vann med 2-0 mot kindaholm. Nu ligger vi tvåa i serien! Kul!

Puss !


Havs outfit ☀

Vi åker från världens bästa ställe nu...

Vi tänkte ju hyra cyklar, men vi badade i poolen som finns där istället, sen när vi kom hem badade vi i havet igen, efter det har vi fixat iordning för att åka.

Tänkte att ni kunde få dagens outfit eftersom ni inte har fått det på några månader!

Jeansen är nya och de fick jag på min födelsedag. Fick även samma modell i vita! De går upp till naveln och med dragkedja där bak.


Underbar helg!

Klockan 6 åker vi härifrån...
Jätte tråkigt.. Så börjar skolan om 3 dagar..
Men helgen har varit underbar!! Vi kom hit vid 6 på fredagen, vi har gjort många saker så jag orkar inte berätta allt, men jag tänkte bara berätta om dagen idag.
Den började med att vi vaknade runt tio. Tog en picknick korg, mackor, fil, juice osv, och åkte ut till en ö, och åt frukost!
Såååå mysigt!! ♥
Sen kom vi hem och då badade vi, sedan åt vi lunch, och sen är vi här nu, påväg till ett resort för att hyra cyklar och cykla runt ett tag!
vi hörs ♥


stugan!

jag vet, jag har inte skrivit något inlägg igår, och att det då blev väldigt tomt här. 
men, det var ju min födelsedag! 
jag tänkte att jag kunde berätta lite om den. 
dagen började med att familjen kom med presenter och tårta på sängen, och en av presenterna var att mamma skulle ta med mig på spa! så efter tårt ätning och lite annat, så drog jag och mamma iväg till göteborg. vi var på ett spa som heter sankt jörgen park. det är även ett hotell, och det coola var att efteråt kom mamma på att det var där manchester hade bott när de var och spelade i ullevi för 2 dagar sedan! nice va?! 
iallafall, där fick man välja 3 olika kurser om man säger så, och då valde vi en, och fick våra produkter i en påse, ett litet kort så dörrar och sina skåp kunde öppnas och stängas, och en stor påse med handduk, morgonrock, och flippflopps! såhär:
man brukar vara där i 2-3 timmar, men vi var där i 5, haha! jag ville inte lämna det! det fanns pooler, olika fotsaker, flera stycken bastuar, vattensängar, rullande sängar, lunch, tehus, och så mycket mer att jag inte kan förklara! jag ångrar inte att jag åkte dit!! jag tog kort på långt håll, det såg ut såhär:
 
när jag och mamma hade kommit hem igen, så kom min kompis och vi lagade mat, tittade på film, myste, osv. det var super mysigt och ett super bra sätt att slutade dagen på! 
 
om ni har läst ahnstedt.devote.se idag, så vet ni att jag ska dit eftersom hon inte hann fira mig igår, så då ska hon laga mysig middag, och så ska vi träffas och vara kanske i någon timma! ååh vad mysigt!!
 
sen så ska jag iväg med min kompis och hennes familj, och min familj då, till min stuga! där spenderar vi hela helgen! myspys! 
 
sen på onsdag börjar ju skolan igen... jätte tråkigt, men vad ska man göra? 
det enda som är roligt är ju att man får träffa sina underbara saknade vänner igen! 

nu måste jag gå! puss!♥

8 augusti

tjahallåohej!

en vecka till skolan... en vecka till min födelsedag!
jag kan gärna skippa den första och bara ta den och skita i resten!

jag vet inte varför jag gör detta inlägg.. har inget att skriva om egentligen..

när allt regnade och åska slutar, tror jag att jag tar mig ut på en springtur! Känner att jag behöver röra lite på mig lite, så går tiden fortare!

puss o hej


kompisar!

godmorgon! idag ska jag vara med två kompisar, ena har kommit, snart kommer den andra! vi vet inte vad vi ska göra, men något kuligt iallafall! det är 2 dagar tills min födelsedag förresten! TAGGA!! kanske tjatar om det, men det ska bli sååååå härligt! ni får två bilder från strömstad, som jag har glömt att visa er!


mer regn...

åh vilket underbart väder det har varit i sommar! fast nej. regn, regn och mera regn.. 
av 2 och en halv månad sommarlov har typ en halv månad varit solig sammanlagt. 
ska värmen någonsin stanna?! och så är skolan och lite mer än en vecka. fml.. 
seriöst, ett helt år tills det är sommar igen sen... 
förlåt, jag ska inte klaga! en bra sak är att jag fyller år om 3 dagar! 
och på fredag till söndag åker jag till stugan tror vi! det ska bli mellan 20-22 grader med sol! toppen! 

iallafall, om 10 minuter går jag ner till stan med bästa vännen, vi hyr nog en mysig film, och kollar på alla stor reor som är i stan. mysigt! ♥


puss♥

Det här visste ni inte om mig...

♥ Jag vill vara kortare
 
 
♥ Jag sover jätte dåligt när mitt rum är ostädat
 
 
♥ Jag gillar inte att hålla i andras mobiler, tror alltid att jag ska spräcka skärmen
 
 
♥ Alla vet nog detta, men jag gillar inte mitt naturliga hår
 
 
♥ Jag skulle kunna ge vad som helst för att få träffa Chuck Bass. Allvarligt
 
 
♥ Jag älskar att baka och laga mat
 
 
♥ De bästa böckerna jag någonsin läst är Tillsammans 1,2&3 av Denise Rudberg
 

Jag kommer inte på någon rolig sak om mig, så det blev lite trista saker.. 
Jag är antagligen ute på havet med båten, fiskar, badar, eller något annat mysigt! 

In tha carrrrrrr

Sitter i bilen påväg till min sommarstuga. Vi är framme om en timma ungefär tror jag. Det ska vara runt 20 grader tror jag. Har även med springkläder, det finns 2 super bra sträckor! Puss ♥


Imorgon åker vi!

Hoppas ni har/haft en underbar kväll! Det har iallafall jag. 
Jag var ju som sagt med min kompis, vi fikade en stund, och allt annat man gör på stan, ni vet ju vad jag menar. Vi tittade mycket i affärer, eftersom jag fyller år om nästan 6 dagar. HELT SJUKT! 
 
Imorgon åker jag till min sommarstuga! Jag kanske borde börja packa.. Vi tänkte vara där bara under helgen, men om vädret är på topp, så stannar vi väl till tisdag eller onsdag. Inte helt bestämt. Men innan torsdag iallafall, då fyller jag ju år ;). Vad jag tjatar om det! Typ det ända jag tänker på! Okej, det var väl lite överdrivet.. Men såklart det ska bli helt underbart att bli tonåring! 
 
Jag skrev ett inlägg innan idag, och där hade jag massa bilder, men det ville inte laddas upp. Så synd. 
Och jag har inte alla dem bilderna på datorn, och jag orkar inte ladda över alla via mail eller något annat, så ni får bara en. 

Sorry, jag skulle göra ett längre inlägg, men det regnar ute, och jag vill bara göra en kopp varm choklad, sätta på en mysig film och sitta invirrad i en mysig filt. 
Typ mer höst känsla en sommar? Haha! 
Men eftersom min sommarstuga inte har det snabbaste internetet, så tänkte jag göra något tidsinställt inlägg, ikväll. Så ni får något att läsa! Jag kommer ju såklart försöka att blogga från mobilen där ;)!
 
 

Garderob städning!

Hej godingar! Idag har varit en städdag! För några månader sedan städade jag mina kläd garderober, och dem har jag hållt i ordning sedan dess. Men jag har även 2 garderober med spel, pyssel saker, elektroniksaker, mobilskal, ja listan kan gå lång! Så då tog jag tag i det och drog ut allt! Det var verkligen ett bombnedslag!! Och efter någon timma eller två så var det klart! Vilken lättnad jag känner nu! Dock har jag 3 plastlådor med saker som jag bara har lagt ner som jag inte har orkat packa upp än. Men det tar jag ikväll eller i morgon för middag. Imorgon på eftermiddagen, så ska jag ta en fika med en go tjej! Vi kanske stannar hela kvällen och tittar på Brolle som kommer imorgon på sommartorsdagen. Vi får se. Men det ska bli super mysigt! Längtar! Jag tänkte bara höra av mig så ni visste att jag levde. Eftersom jag har haft en lång bloggpaus, så är det ju många som inte vet att jag har börjat igen, så det skulle vara super gulligt om ni spred vidare att jag är tillbaka! kramar ! ♥

Jag var ute på en härlig springtur igår förresten! Det är så skönt att springa på eftermiddagen, hörlurar i öronen och duggande regn. Älskar't! 



RSS 2.0