Hej alla underbara !

Hallå!
Nu är jag påväg från pappas jobb där jag har fixat lite saker och ska precis möta bästa vännen! Vi ska fixa mys tills ikväll då jag har planer med 3 tjejer och vi ska mysa och ha taco kväll! Toppen onsdag!
När vi har handlat godis osv, ska vi hem och göra i ordning oss! Jag har mjukis byxor, osminkad och lockigt hår.. Inte min bästa syn, men det finns såklart en anledning! Jag morgon tränade, i en och en halv timma! Stolt! Haha. Sedan gick jag till pappas jobb.

puss


30 oktober.

nerkrupen i sängen och sitter och tittar på solsidan som jag tyvärr missade i söndags.
om två dagar är det redan en ny månad! det är nu ungefär 2 månader till julafton! dags att tänka på julklappar?


idag slöade jag till klockan 3 då jag gjorde i ordning mig för att hjälpa pappa att städa lite eftersom hans jobb ska byta lokal *duktig*, haha! nej men vid 7 var det zumba dags, alltid lika kul! efteråt badade vi bubbel poolen som finns på gymmet, och duschade. sedan dess har jag varit hemma och inte gjort så mycket, städat mitt rum och mina garderober eftersom en bombnedslag hade slagit ner här i mitt rum vart man än gick. haha.

imorgon är man hurtig igen och drar iväg på morgon träning, har inte bestämt om det blir pass eller bara gymning. för er som undrar så gymmar jag alltid med mina två vänner clara och emma f.
sedan på kvällen blir det tjej mys med några tjejer. taco, godis, dricka, you name it! åh vad mysigt!

på fredag är det träning med laget, vi ska prova på att träna med ett annat lag, 99:or. tror det var fristad om jag inte minns helt fel. ska bli kul! 

jag fick även en frågan om vart jag har köpt min nya oddmolly tröja (den gröna), och jag köpte den i stockholm i en oddmolly butik, som ligger på humlegårdsgatan tror jag! 
dock är oftast oddmolly kläder, och många andra märkes kläder väldigt dyra. det är synd tycker jag. liksom man har ju inte en förmögenhet i plånboken som 13 åring ;). jag ska inte klaga, jag har ju bestämt mig att prova på barnbidrag och då får man väldigt mycket pengar, men när man väl har mycket, så försvinner dem snabbt för man tänker inte på att pengar försvinner när man använder dem. haha. det lät komplicerat, men er som är som jag och lätt bränner pengar på onödiga saker förstår nog. 

hoppas ni har en bra tisdags kväll och njuter av lovet! 


oj då de här hade jag glömt! här får ni två bilder då jag var ute och fotade en fin höst dag med mina kompisar. 

rise and shine

Vaknade prick 9.30, haha.
Rätt lagom tid, när jag väl får sova går det nästan inte att sova ut! Typiskt.

Just nu tittar jag på The Mentalist, som jag har blivit helt besatt vid!

puss


home

åh vad skönt med lov!! 
 
jag vet att det har varit dålig bloggning, men skolan har varit mycket och jag startade lovet med en helg i stockholm! perfekt! jag köpte en tröja från hollister, en från topshop och en från oddmolly. välförkänta pengar! 

idag var jag med clara och emma, runt klockan 18 begedde vi oss till claras lillebrors innebandy träning och tittade. så sött när små sötnosar springer runt! haha.
nu befinner jag mig i soffan med datorn i knät. jag bestämde mig för att orka göra ett inlägg. 

imorgon blir det zumba! jätte kul! 
jag vill inte göra inlägget för långt så ni inte orkar läsa, så ha det bra! 

tröja - odd molly    jeans - dr.denim 


Klippning, skor och jeans!

Man blir ju lite irriterad när man gör ett inlägg och har lagt ner tid på det och så kommer det aldrig... Synd.

Iallafall, just nu sitter jag och tittar på gossip girl. Innan tittade jag på det nya halloween avsnittet av pretty little liars.
Åh.. Jag skakade under hela och skakar typ fortfarande!! L Ä S K I G T ! Men jag tycker ändå att ni ska se det ;)

idag efter skolan gick jag till stan. Först gick jag in på scorett och då hade Johnny bullsen jag hade väntat på i biljoner år ! Sedan gick jag iväg till min frisör och klippte mig. Dock tyckte jag det var lite kort.. Men min syster sa att hon inte såg någon skillnad med "kortheten", så det hjälpte mig lite mer med att trivas med det.
Sedan gick jag vidare till en annan affär och köpte ett par efterlängtade svarta dr.denim jeans! Åh vad sköna och underbara det är! Rekommenderar! Hos frisören köpte jag även en sak för håret, som man tar när man har blött hår. Det kommer hjälpa mig att inte få lika lockigt hår. Det är även värmeskydd och hårfönsskydd. Ska prova den imorgon tror jag!

Bilder på allt kommer ikväll eller imorgon! Puss!

| jeans - ginatricot | tröja - oddmolly | scarf - lager 157 |


påväg att bli bättre!

åh vilken underbar helg! sånna här vill man alltid ha! ♥

i fredags (jag mådde bättre och gick till skolan) så var det vanlig skoldag, förutom att vi hade simning. 
vi bastade m.m efterråt och tog lång tid på oss att göra klart oss. 
sedan tog jag clara och olivia bussen hem till mig så hämtade jag pengar. sedanner på stan, åt super gott på jensens bofhouse och ungefär en kvart efter vi hade ätit klart var det biodags!
 
tittade på bitchkram som nyss kom ut. den var jätte bra och jag rekomenderar den starkt! 4,5/5! var dock lite lite lång tråkig ibland. när bion var slut så sovde jag över hos clara! super mysigt. nr vi vaknade upp igår så skulle jag dock hem :(. och clara skulle till stan. igår eftermiddag kom emma, vi åkte till ica maxi och köpte mys. påvägen hem tog vi fel buss och fick ta omvägar och vänta länge på bussen.. tillslut var vi äntligen hemma. då åt vi, myste, film osv. sedan somnade vi inte tidigt men inte så jätte sent. 

hon gick hem för ungefär en halvtimma sedan tyvärr. senare idag ska jag och mamms baka bullar. vi kom på det i början av veckan och kände att det passade bra att ha bullar hemma att bara kunna värma upp i höstkylan med en kopp varm choklad brevid kanske? åh vad mysigt! 

jag kom nyss ut ur duschen och sitter med en turban (heter det så? när man sätter handduken på håret?) iallafall, tror ni förstår, och kör på en sminkfri dag och låta huden vila lite. 
veckan som kommer nu är sista veckan innan höstlovet! S K Ö N T !! 


On my way home.

Påväg hem.. Slutar egentligen om en timma, men mår inte bra. Som jag sa igår mådde jag inte bra och det har hållt i sig tills idag. Tyvärr. Och jag vill inte vara sjuk imorgon på en fredag liksom, så jag är snart hemma och ska försöka vila så mycket jag kan.

Igår kom min jacka som jag hade beställt! Jag älskar den! Det är varm och gosig och perfa!
Orkar inte ta kort på den så ni får dagens outfit istället!

| tröja - bondelid | jeans - ginatricot | skarf - lager 157 |


Utvecklingsamtal

Gick precis hemifrån och ska på utvecklingssamtal :s.
Hoppas det går bra!

Skolan var jobbig.. Jag har haft ont i halsen hela dagen och varit väldigt trött.. Men rätt chilla lektioner! Film på so:n, film på svenskan och lyssnat på musikvideos på musiken. Och sedan bara två andra lektioner.

Efter utvecklingssamtalet blir det plugg.. Vi har matte läxa, och so prov Imeogon och engelska och no på fredag :(.

| jeans - ginatricot | tröja - lager 157 | sjal - lager 157 |


Nyduschad!

Kom för 10 minuter sedan hem!
Det var väldigt kul med svårt! Mycket höft arbete!!
När den slutade (20.05) så ställde vi oss och sprang på banden i kanske 20 min (?), sen in i poolen en stund och därefter duscha.

hoppas ni har haft en bra dag!
Imorgon är det sovmorgon för mig, woop woop ! (Vet inte varför jag alltid säger det :o)


kram på er


Zuuumba

Om någon timma är det dags för zumba! Jag och två kompisar ska prova på. Eftersom våran fotboll har lite uppehåll, så ska vi börja gymma på tisdagar och torsdagar och kanske ibland söndagar. Taggad!

Det var en vanlig skoldag, så jag ska inte berätta i detalj vad vi hade för lektioner (ska inte tråka ut er) haha ;).

Nu blir det lite plugg olyckligtsvis :(.

| jeans - croccer | tröja - oddmolly |


gossip girl

tittar på första avsnittet av gossip girl season 6. hittade den på någon sida på nätet, så tittar man online! super bra! brukar använda mig av en annan sida, men dem har inte fått in så "nytt" än. 


imorgon är det gympa i skolan, inte det roligaste. efter skolan går jag hem med clara och emma f, och drar till gymmet på kvällen. skönt att röra på sig ;)! 

fick en super gullig kommentar av en tjej som jag tror vet vem det är. vet inte om jag tänker på rätt person. men du vet ju vem du är och jag tackar dig innerligt! jag älskar sådana kommentarer! man blir så varm hjärtad!♥
puss på er mina underbara läsare!!

(blev en konstig färg på bilden men men..)

Oktober regn

Regnet fortsätter.. Känns som det regnar mer här än i en regnskog?!

På stan fanns inget av det jag letade efter, det var förövrigt iskallt.
Jag och Emma f har pluggat sedan vi kom hem inför so provet och franska läxan. Men ni satte vi oss framför tv med varsin kopp varm choklad. Mysigt.

Har jag berättat att jag när jag var påväg hem från new York att jag köpte olika sorters choklader? Jag köpte vanilj, choklad och vit choklad. Ååh vad gott!


Måndag :(

Jag vet, ingen bloggning sen i söndags..
Jaja.
Igår var jag på lager 157 oc skulle hitta skor, väska och en jacka. Men istället blev det kläder.. Haha :) iallafall nöjd med mina köp!
Men jag har nu istället beställt min jacka och en väska. Så det är bara skorna kvar.. Jag ska till stan idag, så vi får hoppas att dem har de jag vill ha! Jag älskar mina converse men det börjar bli lite kallt för det.. Synd :(.

Tröjan köpte jag igår!
| jeans - ginatricot | tröja - svea |


Skolfoto

Hej sötnosar!

I skolan hade vi typ bara 5 minuters raster emellan lektionerna (förutom lunchen) så jag hann inte blogga!
Och efter skolan var jag tvungen att plugga och sedan fotade jag höst bilder (porträtt) med Emma och Clara! Super kul!

Nu pluggar jag och tittar på repriser på tv program jag har missat.

Fick även mitt skolfoto, klassfoto och skolkatalog. Klassfotot kan jag säga att jag inte är så nöjd med.. Jag skulle inte lett med tänderna.. Haha den blev fail..
Mitt klassfoto blev Sudär. Det var inte den bästa bilden men verkligen inte den sämsta. I 5:an eller 6:an gjorde jag en total miss.. Jag hade Tränat in mitt leende om ni förstår och så Log jag på det sättet, men Stog i en annan vinkel än vad jag Hade tänkt mig.. Men men.. Allt är inte perfekt.

Ha en mysig kväll! Fredag imorgon!!
(Bilden blev väldigt suddig men jaja)


Ny dag

Torsdag vilket innebär, skola kl åtta, sluta fem över två, träning och plugg.
(även vara med kompisar.)


Jag försov mig lite grann och hann ite ta några bilder. Outfiten kommer därför kanske i kväll :).


Det går inte

Jag är ledsen, det går tydligen inte för mig att blogga.. Okej, jag en blogg dag imorgon! Morgen, lunchen, eftermiddagen och kvällen! Ska försöka! Haha.

Efter skolan gick jag ner och myste på viskan med en varm choklad och en brownie och gjorde läxor! Super gott och mysigt! Imeogon är det franska förhör, får se hur det går, har inte klämm på stavningen på några ord, men tror vi ska ha det muntligt !


| tröja - bik bok | linnen - veromoda (?) | jeans - ginatricot |


G O D N A T T

Sov gott sötnosar!
Någon som såg att jag har fixat headern lite mer höstligt? Gjorde den super snabbt och har en sak att finslipa lite. Ska även byta bilder i menyn !

idag var skolan väldigt snabbt klar!
Efterråt var jag med Emma f och Clara! Super! Vi fotade! Vi var dock hos Clara och använde hennes kamera så bilderna har jag inte än! Men när jag får dem så kommer dem ut!

Imorgon vet jag inte än vad som händer, men måste ner på stan och köpa ett par skor och lite småsaker.

Sov gott!

| jeans - crocker jeans (stavas det så?) | tröja - odd Molly | väska - min systers | armand - tomas sabo |


taggad!

nu är det 6 minuter kvar till solsidan! längtar! 
fick även en gullig kommentar om att mina bilder blev bra som jag tog idag. åh vad sånt värmer! läste den för 10 minuter sedan och är fortfarande rörd!♥ hoppas ni tycker om min blogg och bilderna jag tar! jag älskar era kommentarer, så fortsätt gärna! all kärlek till er!

/tog några snabba bilder lite spontant./

autumn.

jag har tagit ut några av de bästa och redigerat dem lite. mest skärpan. 
jag har fixat 5 st men ni får bara 3 st ifall jag får bildbrist! så har man ju lite reserv ;). 
 

Vad gör jag?

Ååh vad arg jag blir på mig själv som inte bloggar! Jag försöker faktiskt! Jag ska inte börja skylla ifrån mig, men det beror 50% på att jag har läxor osv. Dem andra 50% är för dålig insperation, inte så mycket blogglust, kompisar osv.
Det kan bli såhär att jag bloggar när jag har tid. Men jag ska försöka att bättra mig! Jag orkar inte rabbla upp dag för dag och säga i detalj vad jag har gjort under hela veckan, så ni får en snabb uppdatering om vad jag gör nu! Jag är ute på en spontan fororna! Träden är ju så fina på hösten! Hösten och våren är den bästa fotningstiden!
Jag ska snart hem och har varit ute i kanske en halv timma? Skönt att röra på sig!
Ikväll blir det plugg, premiär av solsidan säsong 3, och photoshopa lite med bilderna jag har tagit idag! Puss


Dåligt..

Verkligen dålig bloggning.. Försöker bättre imorgon!
Tråkig skoldag, väldigt långtråkig!!
Sedan gick jag hem till Emma f! Vi bakade kladdkaka, spelade spel och lekte med hennes suuuuuper gulliga lillasyster!

ikväll har jag ätit och gjort min engelska läxa. Känns skönt!

Imorgon ska jag och Emma ner till stan!
Jag ska leta efter en väska, prova ett par skor och köpa en present till ett födelsedags barn på fredag!

Idag köpte även min syster en vågtång till oss två som vi länge har velat ha!
Känns toppen !
En tröja jag hade beställt kom även på posten! En rosa oddmolly tröja! Redan förälskad!!

puss



RSS 2.0