new in

i fredags köpte jag en ny tröja! en simpel tröja på gina, förutom färgen då, lite unik. aprikos färg. tyckte den var jätte härlig så jag slog till!

4 dagar !

hej hej. 
har inte hunnit blogga, var ju i vemdalen. kom hem på torsdag kväll och i fredags var jag med kajsa och vanja, så underbara tjejer. sen sov jag och vanja över. igår var jag på basketen med vanja och sen hade vi myskväll.
idag vaknade jag rätt sent och har gjort i princip ingenting. ni får lite udda bilder från i fredags!







tidsinställt

är nog i backen första dagen och har ramlat 2453265 gånger. 
det är ju första gången jag åker snowboard. har ju åkt skidor många år, oftast i alperna. 
men eftersom min kompis var nybörjare på skidor tänkte jag prova på snowboard så vi båda är nybörjare!
 
ni får två bilder, jag och emma såg häromdagen en bil med "tbk" som registerings skylt, vi är som vi är, vi var tvugna att ta kort. haha

vemdalish

idag skyndade jag och emma oss ner till stan för att träffa en saknade kompis.
sedan gick vi runt på stan och var konstiga, som vanligt. haha. 

har nu precis satt på go musik och ska packa till vemdalen imorgon. tar ju tåget upp med clara så vi får ju sitta där i 12 timmar ungefär.. 
är snart klar med packningen, bara så rädd att glömma något, hatar att glömma saker hemma!

ni får lite bilder från idag, typ två stycken, hade mer, men dem bilderna var för oseriösa för att lägga upp! haha.

tisdag

nu är det tisdag kväll, vill så gärna att veckan ska ta slut, för på lördag åker jag med clara till vemdalen, där är emma f är. ska bli skit kul! jag ska prova på snowboard, för första gången, sjukt nice!
och imorgon är det exakt 2 veckor tills vi åker till turkiet!!

två gamla bilder från förra våren. saknar våren och sommarn enormt. 

you have to work for it

kör på gymmet med kajs om runt en timma! skönt att träna lite och inte tänka på något annat än att ta i och träna träna träna.

ikväll ska jag plugga, försökte igår, gick inte alls! ska även försöka plugga imorgon. haha jag kan inte plugga :/


02/04

sitter i sänger och skajpar med vannisen, försökte plugga so innan, men det gick sudär. försöker igen imorgon.

har jag visat denna bilden? det är en av många jag clara och emma tog i november tror jag. denna var inte den bästa, men vi tog inte så många bilder på min kamera. 

vannis

sitter hemma hos vanja med varsin dator i knät. haha.
tog bussen till hennes skola, haha tur att knappt någon såg mig, såg så vilsen ut. allt på hennes skola ser likadant ut så man vet inte vart man är. men nu ska vi plugga! 
hann ta lite snabba outift bilder imorse innan jag sprang iväg till skolan!

sovaaaaa ♥ ♥

åååh vad jag älskar att sova!! har sovmorgon imorgon med, toppen!! seriöst, sängen är den bästa platsen på jorden! haha låter överdrivet men sova är så gött. glömma alla beskymmer, drömma sig bort i sin egna lilla värld, rensa tankarna, ja ni ser ju vad jag menar. 
 
jag känner att jag måste ta nya bilder, har bara gamla. ska försöka hinna ta imorgon när man ändå har sovmorgon!
 

små sjuk.

åh, efter träningen så började jag må lite dåligt, ont i halsen, hosta, ont i örat osv. lite har gåt över efter duschen jag nyss tog, men nu ska jag äta och sen plugga lite. ska försöka somna tidigare idag.
ni får en snabb redigerad bild som togs för ett tag sedan. orkade inte hålla på i photoshop, så det blev inte så jätte bra.. jaja puss

det jag älskar

om 40 min drar man iväg till fotbollslaget i fristad och spelar! förra söndagen körde vi rugby, hoppas vi gör det igen, det var för kul asså!
för er som inte visste så har jag och de få bergalare (99:or) bytt till fristad. varför tar jag helst inte upp. 
men i fristad är det jätte bra, det jobbiga är att det tar runt 20 min att åka dit, men det är så sjukt goa tjejer där! 

ikväll är det plugg och mys som står på listan. ska blir sjukt skönt att få sova, sover knappt något på helger eftersom man är med kompisar, men ska föröska lägga mig tidigt, så jag orkar med sista veckan innan SPORTLOV!!!! på sportlovet blir det snowboard åkning i vemdalen, skit kul! även packning och säga hejdå till vänner eftersom vi åker till turkiet 20 februari, alltså om ca 2 och en halv vecka! taggad till tusen! dock tror jag inte det är så jätte varmt, som tex i thailand, men det är mer en upplevelse resa, komma iväg från borås och bara njuta liksom. förstår ni? 

                                  /egopixar la som vanligt, haha./
 

melodifestivalen.

ikväll blir det en myskväll med systern och titta på melodifestivalen. ska bli jätte mysigt. till det god mat och godsaker! ha en bra kväll!
 
 
åh gud vad jag saknar karibien! tur att vi ska till turket om ca 3 veckor!
 

filmtips

igår så såg jag två JÄTTEEEE bra filmer. är helt sold för dem. skulle kunna se dem om och om igen! 
det är taken och taken 2. första filmen handlar om en man som heter Bryan som sa upp sig på CIA för att kunna vara med sin  17-åriga dotter Kim och hans exfru Lenore. Kim vill resa till Paris med sin kompis Amanda, det vill inte Bryan, men han går till slut med på det på vissa vilkor. Och en dag när Bryan och Kim pratar på telefon så ser Kim hur ett gäng kidnappare tar Amanda, och så tar de Kim med. Då bestämmer sig Bryan, före detta CIA agent att få tag i gruppen och få tillbaka sin dotter. 
andra filmen handlar i princip om samma sak, men då försöker Bryan återförena sin familj genom att de ska hänga med till Istanbul på en resa. Men där finns även en av papporna till en av de kidnapparna Bryan dödade för att få sin dotter tillbaka. Så nu vill dem ha hämnd på hela hans familj. 

åh vad dem här filmerna är bra! bästa action filmerna jag någonsin har sett!! 

 
 
 
 
bilder från google, nu blev dem i olika storlekar men orkar inte fixa det just nu. men rekomderar verkligen filmerna!!

gårdagens outfit.

hej hej! halva helgen har gått. idag blir det en chill dag. var med vå kompisar igår och hade myskväll, och sedan jobbade jag, det gjorde jag idag också. jag hade bett mamma om hon hade något på jobbet jag kunde få göra för att tjäna lite pengar, så jag blev precis klar och är lite rikare! känns jätte skönt att tjäna pengar!!

ni får snabb tagna bilder från gårdagens otufit.


RSS 2.0