våffeldagen



detta glömde jag lägga ut, men eftersom det var våffeldagen igår så tog jag mig självklart en hemma gjord våffla!
Så himla gott.

nu börjar praoen!




3 snabba mobilbilder, nästan bara det som kommer upp när man inte orkat ta upp kameran, haha!

Idag är första praodagen och vi sitter nu på lunch. Än så länge har vi fått göra massor!! Mycket bättre än jag hade tänkt mig och jag super nöjd med valet av praoplats. 


äntligen slut!

Åååh så gott det var!! Jag och Nilfer gjorde köttfärs africana på Hemkunskapen, när vi hittade receptet på internet. Det var gudomligt, dock blev det rätt mycket... 

Idag hade vi beep test på idrotten, nöjd med mig själv, dock tror jag att jag pressade hårdare än vad mitt ben kunde klara av när jag misstänker en benhinneinflammation som sagt..

Hahha vad jag bablar!! Snart ska jag iallafall träna fotboll och sen blir det väl en mys kväll för att tagga upp två veckor prao!!


last lesson


försov mig så detta blir min andra lektion och även den sista! Sedan har jag uppvecklingsamtal och kan gå hem sen!

Outift kommer senare! Cya!







zuuumbaa


Några snabba och dåliga mobilbilder innan jag drog iväg på zumba! Idag var det en kille som ledare istället och han hade sån härlig attityd och fick oss att skaka loss varje del i kroppen! 

Något jag rekomenderar att göra om ni inte känner er på topp är att träna, jag tränade bort varande känsla i kroppen och vill inte känna något på flera år, varken glad eller ledsen. Om man ändå kunde sova bort grundskolan och komma vidare med sitt liv.

nyklippt!!


Jag vet att bilderna inte gör dess rättvisa. Men har inga andra bilder på håret före och inte efter heller just nu. Men jag klippe runt 5-8 cm vet inte precis men jag är sjuuukt nöjd och håret är otroligt fräsch och rent, luktar gudomligt gott och så har jag inte kvar alla fula slitna toppar!! 


RSS 2.0